DÉ BANK VOOR VERMOGENSBEHEER

 

 

 

Discretionair vermogensbeheer begint bij Hof Hoorneman Bankiers met een goed gesprek met een relatiebeheerder. Samen met de relatiebeheerder zal, rekening houdend met uw persoonlijke situatie en uw wensen en doelen een portefeuille op maat worden samengesteld.

Vermogensbeheer met de Fondsenrekening is bij uitstek geschikt voor mensen die prijs stellen op een eigen aanspreekpunt. Samen met uw relatiebeheerder zal, rekening houdend met uw persoonlijke situatie en uw wensen en doelen, worden bepaald welke beleggingsportefeuille het best bij u past.

Zelf beleggen online in beleggingsfondsen met de Hof Hoorneman Rekening:
U wilt zelf beslissen over uw beleggingen? Kies dan voor de Hof Hoorneman Rekening, onze execution-only beleggingsoplossing. Zonder transactiekosten kunt u dan gemakkelijk zelf online beleggen in de door ons beheerde beleggingsfondsen.

Laten beleggen online met de Vermogensopbouw Rekening: De Vermogensopbouw Rekening is bij uitstek geschikt voor mensen die vermogen willen opbouwen en dit de eerstkomende vijf jaar niet nodig hebben. De Vermogensopbouw Rekening kent 5 risicoprofielen, van defensief tot offensief.

Op basis van uw persoonlijke situatie en uw wensen en doelen bieden wij u direct online alle informatie over de best bij u passende beleggingsportefeuille.